VIDEO Imagini filmate de regizorul Florin Iepan în momentul în care Realitatea TV s-a scindat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagini filmate de regizorul Florin Iepan în momentul în care Realitatea TV s-a scindat
Imagini filmate de regizorul Florin Iepan în momentul în care Realitatea TV s-a scindat

Regizorul Florin Iepan se afla din studiourile Realitatea TV atunci când s-a produs ruptura dintre posturile lui Elan Schwartzenberg şi Sebastian Ghiţă. Acesta trebuia să participe la emisiunea Ultima Oră moderată de Cătălin Striblea care îl avea ca invitat şi pe Mihail Zaslavski, ultimul supravieţuitor de la Odessa din 1941.

Atât Florin Iepan cât şi Mihai Zaslavski veniseră în emisiune pentru a vorbi despre documentarul realizat de regizor având ca subiect principal masacrul din octombrie 1941.

Cum echipa de filmare a documentarului se afla în studiourile RTV (pe atunci Realitatea TV) în momentul în care echipa din sediul Willbrook a început să emită pe aceeaşi frecvenţă, aceasta a surprins agitaţia din studiouri.

Urmăriţi imaginile inedite

Transmisia postului de ştiri Realitatea TV, din Casa Presei Libere, a fost preluată brusc, duminică, de echipa de jurnalişti controlată de omul de afaceri Elan Schwartzenberg, care emite din sediul Willbrook.

Duminică, în data de 23 octombrie, la ora 18.04, în timp ce Dana Războiu prezenta ştirile despre cutremur, avându-l ca invitat, prin telefon, pe seismologul Mircea Radulian, directorul ştiinţific al Institutului de Fizică a Pământului, pe aceeaşi frecvenţă a apărut prezentatoarea Diana Enache ce îl avea ca invitat prin telefon pe Gheorghe Mărmureanu, preşedinte onorific al Institutului de Fizică a Pământului.

Echipa lui Elan Schwartzenber este formată din Mihai Tatulici, Melania Medeleanu şi Adriana Nedelea, iar alături de Sebastian Ghiţă au rămas Corina Drăgotescu, Cătălin Striblea şi Eugen Chelemen.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite