FOTOGALERIE Imagini cu rochia de mireasă cu 20.000 de perle a prinţesei de Monaco

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prinţul Albert al II-lea de Monaco şi Charlene Wittstock au participat astăzi la ceremonia religioasă care le-a unit destinele. Charlene Wittstock a uimit audienţa cu o rochie Giorgio Armani superbă care i-a pus şi mai mult în valoare frumuseţea.

Mireasa a păşit graţios pe covorul roşu urmată de o trenă imensă.

Rochia de mireasă este împodobită cu 40.000 de cristale Swarovsky, 20.000 de perle şi 30.000 de "pietre în nuanţe de auriu" şi a durat 2.500 de ore pentru a fi făcută, a anunţat Casa Regală din Monaco.

Broderia este cusută cu fir placat cu platină şi a fost realizată în 700 de ore.

Cristalele şi perlele sunt aranjate în modele florale. Voalul de mireasă a fost croit din 20 de metri de tul de mătase şi a necesitat 100 de ore de muncă.

CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE

image
image
image

Cât despre ţinuta Prinţului Albert, acesta poartă uniformă de vară, crem, a Gărzii Regale din Monaco. Pe mâneci are brodate frunze de stejar şi măslin, iar nasturii din aur, cu mongramă. În piept are medalii reprezentând Ordinul Saint Charles, Ordinul Grimaldi şi Legiunea de Onoare franceză.

Nunta prinţului William cu frumoasa Kate Middleton a avut loc la Catedrala Westminster în faţa a 1900 de invitaţi. Aproximativ două miliarde de oameni au urmărit în direct ceremonia nunţii. Iată ce rochie a purtat Kate. Care vă place mai mult?

image
Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite