Imaginea bate politica

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Stilista care are grijă de imaginea candidatei la vicepreşedinţia SUA, Sarah Palin, este mai bine plătită de campania republicană decât consilierul de politică externă al lui John McCain,

Stilista care are grijă de imaginea candidatei la vicepreşedinţia SUA, Sarah Palin, este mai bine plătită de campania republicană decât consilierul de politică externă al lui John McCain, scrie presa americană.

Stilista Amy Strozzi, care a călătorit cu Sarah Palin în campanie, a primit de la republicani suma de 22.800 USD, potrivit rapoartelor financiare ale campaniei, pentru primele două săptămâni ale lunii octombrie. Prin contrast, Randy Scheunemann, consilierul de politică externă al candidatului republican la preşedinţie, John McCain, a fost plătit cu numai 12.500 USD, potrivit documentelor.

Recent, a ieşit la iveală că tabăra McCain a cheltuit peste 150.000 de dolari pentru garderoba lui Palin în septembrie. Campania lui Obama a raportat costuri legate de machiaj înainte de interviuri sau de alte evenimente.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite