Iluzii distruse!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Frumuseţile răpitoare ale patriei noastre sunt aşa mai ales la televizor sau prin revistele cu coperţi îndelung prelucrate pe calculator. În rest, pe stradă sau în orice alt loc, ele pot trece

Frumuseţile răpitoare ale patriei noastre sunt aşa mai ales la televizor sau prin revistele cu coperţi îndelung prelucrate pe calculator. În rest, pe stradă sau în orice alt loc, ele pot trece neobservate şi nebăgate în seamă! S-a întâmplat recent, la Hotelul Marriott, unde, la o masă, în hol, se aşezaseră trei dintre româncele considerate a fi extrem de sexy. Ileana Lazariuc, Lili Sandu şi Elena Băguci aveau întâlnire la o cafea, iar lumea mondenă bucureşteană venise la o prezentare de modă. Pe care ele n-au urmărit-o, pentru că, desigur, discuţiile de afaceri sunt mult mai importante. La finalul serii, cineva a aruncat o vorbă că, la masa cu pricina, se află sus-numitele vedete! Bărbaţii prezenţi, obişnuiţi cu strălucirea din revistele de pe tarabe, au scuturat din cap ofuscaţi. "Ei, cum să fie fiinţele alea şterse divele noastre preferate?". S-au pus pariuri, s-au creat controverse, până când unul dintre ziarişti (nici măcar ei nu le recunoscuseră!) s-a deplasat personal să lămurească marea dilemă. Erau ele, superbele, divinele, perfectele, cele care cresc instantaneu tirajul revistelor atunci când apar pe copertă şi când maeştrii calculatorului reuşesc să le scoată o poză cu ochii mai verzi, fundul mai bombat, sânii mai mari, pomeţii numai bine de proeminenţi şi tenul mai strălucitor Nu veţi fi dezamăgiţi însă în realitate de look-ul Mihaelei Rădulescu, care e la fel de frumoasă precum la televizor, şi nici de cel al Andreei Marin, care, falsă sau nu (am văzut că s-a împărţit ţara în două pe această temă!) are ea un farmec al ei, şi nici de cel al Luminiţei Anghel sau al lui Jojo. Asta pentru că ele sunt nu doar nişte feţe bine aranjate, ci nişte fete isteţe, sunt sexy prin atitudine, deci nu vor trece niciodată neobservate!
şi, dacă tot s-au distrus iluziile celor care credeau că dacă dau nas în nas cu "cele mai sexy" vor pica în extaz, să mai spunem că această săptămână a stins speranţa celor care erau convinşi că, în sfârşit, cuplul Prigoană-Bahmuţeanu şi-a găsit fericirea! Urmează al şaselea divorţ, ne pregătim pentru a şaptea nuntă. Până vom şi vor ieşi la pensie, poate se decid la ce număr de căsătorii şi, evident, divorţuri s-au gândit pentru biografiile lor Poate vor să intre în Cartea Recordurilor, mai ştii?

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite