Iliescu, învinuit şi pentru morţii Mineriadei din 1990

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ion Iliescu şi fostul ministru de interne generalul Mihai Chiţac "sunt acuzaţi de participare la omor deosebit de grav în legătură cu moartea a patru personae, împuşcate în seara de 13 iunie

Ion Iliescu şi fostul ministru de interne generalul Mihai Chiţac "sunt acuzaţi de participare la omor deosebit de grav în legătură cu moartea a patru personae, împuşcate în seara de 13 iunie 1990, în faţa sediului MI", informează NewsIn. Generalul Chiţac a fost audiat, ieri, într-un supliment de anchetă privitor la Jurnalul de luptă al MStM, în care apar referiri la ordinele de intervenţie armată date de fostul preşedinte Ion Iliescu în timpul evenimentelor din faţa Ministerului de Interne.

În cursul acestei săptămâni, Ion Iliescu va fi reaudiat în legătură cu evenimentele din 13 iunie 1990. Fostul preşedinte mai este cercetat, alături de alte peste 40 de persoane importante, printre care Petre Roman, Virgil Măgureanu, Gelu Voican Voiculescu şi alţii, şi într-un la doilea dosar privind violenţele petrecute în timpul intervenţiei minerilor din 14 iunie 1990.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite