Ileana Stana Ionescu şi-a sărbătorit nunta de aur

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru Ileana Stana Ionescu teatrul este o sărbătoare neîntreruptă. Chiar şi în acest context, spectacolul "Sâmbătă, duminică, luni" (duminică, la ora 19:00, la Sala Amfiteatru, Teatrul

Pentru Ileana Stana Ionescu teatrul este o sărbătoare neîntreruptă. Chiar şi în acest context, spectacolul "Sâmbătă, duminică, luni" (duminică, la ora 19:00, la Sala Amfiteatru, Teatrul Naţional ) este o excepţie. "Este extraordinar să joci într-o piesă în care îţi place şi textul, te înţelegi foarte bine cu colectivul şi mai lucrezi şi cu un regizor gentilom." Plăcerea pe care au avut-o actorii interpretând această piesă s-a transmis în modul cald în care a fost receptată de public. Sala este plină, iar interacţiunea cu actor-public este permanentă. "Este minunat că avem de-a face cu o distribuţie tânără care evoluează lângă una matură şi că amândouă au fost deopotrivă apreciate de public.

"Idolul şi Ioan Anapoda" este un alt spectacol în care actriţa evoluează, o piesă cu un parcurs extraordinar, pentru că Ileana Stana Ionescu a mai jucat acest text cu nu mai puţin de 25 de ani în urmă, într-o altă distribuţie, alături de prieteni dragi, cum este Mişu Fotino. "După 11 ani în care am jucat acest spectacol în regia lui Ion Cojar încă îi vin idei incredibile, şi mi-e ciudă pe el, că, uite, nu-mi vin şi mie", replica actriţa râzând. Cât despre viaţa privată, este reconfortant să auzi un om cu o căsnicie de 50 de ani care vorbeşte cu un entuziasm molipsitor despre relaţia cu soţul lei, actorul Andrei Ionescu. De curând a sărbătorit împreună cu alte cupluri din sectorul 2 aniversarea nunţii de aur, într-o ceremonie care i-a făcut mare plăcere, iniţiată de Primăria Sectorului 2. Vara aceasta îi va aduce şi un alt eveniment drag aşteptat, sosirea fiului ei, care lucrează ca medic în Statele Unite. "Nu vreau să treacă un an fără să îl vedem, ca să nu aibă vreodată şocul revederii cu nişte părinţi mai în vârstă."

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite