"şi Iisus ar fi considerat acum un criminal"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Senatoarea democrată Hillary Clinton a declarat că proiectul de lege a imigraţiei, dezbătut în Congres, i-ar transforma în infractori pe ea şi pe asistenţii ei din Senat. Fosta primă doamnă,

Senatoarea democrată Hillary Clinton a declarat că proiectul de lege a imigraţiei, dezbătut în Congres, i-ar transforma în infractori pe ea şi pe asistenţii ei din Senat.
Fosta primă doamnă, văzută drept o posibilă candidată în alegerile prezidenţiale din 2008, a remarcat, într-un discurs rostit în faţa Camerei de Comerţ hispanice din SUA, că activităţile sale din circumscripţia pe care o reprezintă, New York, ar veni în contradicţie cu proiectul de lege, care îi sancţionează pe toţi cei care îi ajută sau îi încurajează în mod deliberat pe imigranţii ilegali să rămână pe teritoriul SUA. Mai mult, conform noii legi, "până şi Iisus ar deveni un criminal". În replică, unul dintre coautorii proiectului de lege a acuzat-o pe d-na Clinton că răspândeşte informaţii greşite. "Sper că senatoarea Clinton nu încearcă să sugereze că ea şi asistenţii ei fac parte dintr-o bandă de traficanţi sau că este un coiot (denumire dată călăuzelor care ajută imigranţii ilegali să treacă graniţa - n. red.) care pozează în senator", a ironizat acesta.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite