Iglesias a "încins" publicul cu aluzii sexuale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

6.000 de clujeni au venit luni seară pe stadionul "Ion Moina" pentru a-l asculta pe Julio Iglesias. Deşi starul s-a lăsat aşteptat aproape o oră, spectatorii au fost încântaţi de

6.000 de clujeni au venit luni seară pe stadionul "Ion Moina" pentru a-l asculta pe Julio Iglesias. Deşi starul s-a lăsat aşteptat aproape o oră, spectatorii au fost încântaţi de prestaţia vedetei. Spectacolul nu a fost lipsit de incidente. Din cauza unei schele amplasate chiar în faţa scenei, spectatorii din tribuna oficială nu au văzut mai nimic, astfel că mulţi dintre ei s-au mutat pe gazon.

"În 1969 (n.r., anul când artistul a fost prima dată în România) eram un copil, şi îmi amintesc că eram atât de nebun după sex încât nu puteam urca pe scenă înainte de a face sex. Acum dacă fac sex înainte, nu mai pot susţine spectacolul", a rostit cântăreţul pe scenă.

După duetul cu Costel Busuioc, vedeta latino i-a sărutat mâna. Concertul din această seară din Iaşi va începe la ora 21.00. Organizatorii susţin că sistemul de sonorizare şi cel pentru lumini vor fi de excepţie. "Vom avea 16 puncte de sonorizare cu 40 de boxe", spune Cristian Singer, reprezentantul firmei care se ocupă de partea tehnică a concertului.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite