Ieşenii verifică apa de la robinet pe internet

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Regia Autonomă Judeţeană Apă şi Canal Iaşi (RAJAC) i-a înştiinţat pe clienţii săi că pot verifica pe orice computer dacă apa care le curge la robinet este potabilă. Ieşenii pot afla

Regia Autonomă Judeţeană Apă şi Canal Iaşi (RAJAC) i-a înştiinţat pe clienţii săi că pot verifica pe orice computer dacă apa care le curge la robinet este potabilă. Ieşenii pot afla acum date despre calitatea apei doar accesând site-ul RAJAC.

Laboratorul de control al apei potabile din Iaşi, înregistrat la Ministerul Sănătăţii, monitorizează deja zilnic calitatea apei potabile din întregul sistem de alimentare. Punctele de intrare în sistem sunt Aurora pentru râul Timişeşti şi Şorogari pentru râul Prut, iar probele sunt prelevate din două în două ore.

Pe pagina de web a RAJAC vor fi date actualizate privind rezultatele analizelor fizico-chimice din cele două puncte din sistem şi unul dintre cele 23 de puncte de distribuţie, prin rotaţie. Pe parcursul unei luni, vor fi actualizate rezultatele din toate punctele de prelevare ale sistemului cu apă potabilă.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite