Ibrahimovic, mai scump decât Ronaldo - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ibrahimovic, mai scump decât Ronaldo - Revista presei sportive
Ibrahimovic, mai scump decât Ronaldo - Revista presei sportive

Presa sportivă de astăzi scrie despre preţul lui Ibrahimovici, noul mijlocaş al Stelei sau ultimele decizii ale lui Copos. Printre alte subiecte, Ghionea s-a bâlbâit de emoţii la revenirea pe Ghencea, iar Mureşan este convins că titlul va rămâne în provincie.

Ibrahimovic, mai scump decât Ronaldo. La nici o lună după ce Cristiano Ronaldo a devenit cel mai scump jucător din lume (94 de milioane de euro), recordul poate fi doborât de Ibrahimovic. Noul antrenor al lui Chelsea, italianul Carlo Ancelotti, nu îl poate uita pe coşmarul fostei sale echipe, AC Milan, suedezul Zlatan Ibrahimovic, autor a numeroase goluri în derbyurile lombarde, scrie ProSport.


Steaua îşi ia mijlocaş din "naţionala" Sloveniei. Titular în reprezentativa Sloveniei, Andrej Komac a terminat contractul cu suedezii de la Djurgarden şi soseşte liber de contract în Ghencea. Steaua grăbeşte achiziţiile mai ales că Bergodi a tras din nou un semnal de alarmă după 0-0 cu Genclerbirligi, de sâmbătă seara. Cum Darlas este deja cu un picior la Steaua, conducerea din Ghencea e pe punctul de a bifa şi mijlocaşul defensiv cerut cu atâta insistenţă de antrenorul italian, scrie Gazeta Sporturilor.


Copos scoate totul la vânzare. Viorel Hizo a luat foc. George Copos a stabilit un nou preţ pentru Rapid, şi vrea să vândă jucătorii. "Nu-mi convine să vând pe nimeni", a spus antrenorul, care n-ar exclude să plece şi el dacă nu i se aduc întăriri. Până acum, singurul nou-venit în Giuleşti este mijlocaşul Darian Matici, care însă nici nu a auzit de George Copos, anunţă GSP TV.


Ghionea s-a bâlbâit de emoţii la revenirea pe Ghencea. Steaua şi-a prezentat echipa într-o atmosferă dezolantă, dar a cheltuit o groază de bani pentru un show de zile mari. Steliştii n-au mai fost plimbaţi cu maşina, ca în anii trecuţi. Bergodi a avut parte de o primire la fel ca cea a lui Lăcătuş. Ghionea a fost cel mai emoţionat stelist - şi-a găsit cu greu cuvintele, notează Sport.ro.

Mureşan, convins că titlul va rămâne în provincie. Iuliu Mureşan consideră că Antonio Conceicao, actualul antrenor al echipei CFR Cluj, este tehnicianul potrivit pentru a conduce formaţia ardeleană pe drumul către al doilea titlu din istorie. Preşedintele "vişiniilor" este convins că CFR-ul se va lupta pentru primul loc cu FC Timişoara în viitorul sezon, iar trofeul de campioană va rămâne în provincie pentru al treilea an consecutiv, potrivit Sport Total FM.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite