Iaşi: 16 zile de CaféKultour din toate colţurile lumii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trupa Papier Tigre, cvartetul Patrick-Manzeecchi, trupele Enuieia şi Grimas sunt câteva dintre vedetele evenimentului cultural

Timp de 16 zile, de mâine şi până pe 16 aprilie, şase cluburi şi cafele din Iaşi se vor transforma în locuri de manifestare a culturii locale şi internaţionale în cadrul evenimentului cultural CaféKultour. Café Acaju, Sage Café, Dublin Pub, Club RS, London Pub, Centrul Cultural Francez şi Librăria Avant-Garde îi aşteaptă la ieşeni să se destindă urmărind piese de teatru, proiecţii de film, concerte, recitaluri de poezie, dezbateri şi lansări de carte. Intrarea este liberă.
Prin intermediul acestui proiect, organizatorii îşi propun să aducă o parte din cultură în locuri neconvenţionale.
Trupa de teatru „Pluriel“, va da startul evenimentului cu piesa „La femme comme un champ de bataille“, care se va juca mâine, de la ora 19.00, în sala B. Fondane, a CCF.

Artişti de talie internaţională

În cadrul CaféKultour, ieşenii se vor bucura de prezenţa unor artişti de talie internaţională precum formaţia de rock alternativ Papier Tigre din Franţa, cvartetul Patrick-Manzeecchi din Germania, dar şi trupele Grimus şi Enuieia din România, care sunt şi ele cunoscute la nivel internaţional. CaféKultour se va încheia pe 16 aprilie cu un concert al trupei Enuieia.
CaféKultour este organizat de către Centrul Cultural Francez, Centrul Cultural German, Centrul Cultural al Americii Latine şi al Caraibelor, Studenţii de la Departamentul de Teatru din cadrul Universităţii „George Enescu“ şi trupa de teatru studenţesc în limba franceză „Pluriel“.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite