Iaşi: Un vatman şi un şofer RATP, bătuţi în trafic UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi angajaţi ai Regiei de Transport au fost agresaţi cu violenţă ieri de către şoferi nervoşi. În urmă bătăilor primite, unul dintre ei a fost internat la Spitalul de Urgenţe.

Şoferul unui autobuz care circula pe traseul 30 a fost bătut ieri, în jurul orei 18.30, de către două persoane neidentificate. Potrivit angajatului Regiei Autonome de Transport Public Iaşi, agresorii au năvălit în autobuz în timp ce mijlocul de transport în comun se afla staţionat la capăt de linie, în rondul din Canta. "Şoferul unei autoutilitare cu numărul de înmatriculare B-49-CUM l-a bătut pe angajatul nostru, reprosându-i că manevra de întoarcere a durat prea mult. Conform informaţiilor nostre, autoutilitara a fost dată în urmărire generală de către poliţie", a precizat Adrian Mihai, purtătorul de cuvânt al RATP Iaşi. Şoferul autobuzului a fost transportat la spital cu ambulanţa şi a fost diagnosticat cu traumatist lombar şi fractură nazală. Angajatul RATP a fost externat în cursul acestei dimineţi, iar poliţia desfăşoară o anchetă în acest caz.

Tot ieri, în jurul prânzului, şoferul unui autoturism marca Audi a agresat fizic un angajat al Regiei Autonome de Transport Public (RATP) din Iaşi, din cauză că acesta l-a atenţionat printr-un claxon în zona Pieţei Eminescu. Şoferul autoturismului a urmărit tramvaiul până la rondul din Copou, apoi a coborât şi l-a lovit pe vatman în zona feţei şi i-a pulverizat spray lacrimogen în ochi. Angajatul RATP a reţinut câteva cifre din numărul de înmatriculare roşu de la maşina agresorului şi a depus deja o plângere la Poliţie în acest sens.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite