Iaşi: „Nu se mai poate cu Piţurcă!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Umilinţa din meciul de aseară cu Austria a pus capăt răbdării suporterilor

Ieşenii au umplut aseară Sport Pub-ul din complexul studenţesc Tudor Vladimirescu, chiar dacă naţionala de fotbal a României şi-a compromis şansele de calificare la Mondiale după eşecul de sâmbătă din meciul cu Serbia. Cu steagul României, fulare şi tricolorul pictat pe faţă, suporterii şi-au încurajat favoriţii în confruntarea cu Austria.

De la extaz la agonie


Golul lui Tănase i-a ridicat în picioare pe toţi cei din bar în minutul 24. „Super gol! Fenomenal puştiul ăsta!” a spus fericit Alex după lobul de senzaţie reuşit de tânărul jucător de la FC Argeş. Fanii au fost însă repede reduşi la tăcere după ce austriacul Hoffer a profitat de greşeala lui Raţ. „Nu se poate aşa ceva!”, a fost tot ce a putut zice Ştefan.

Cea de-a doua reuşită a lui Hoffer a fost primită cu aplauze de o parte a suporterilor ieşeni. „Asta ne este valoarea. Aşa echipă, aşa antrenor. Ne merităm soarta”, a adăugat dezamăgit Radu.

Stoica huiduit, Nicu aplaudat

Decizia lui Victor Piţurcă de a-l introduce în teren pe Dorel Stoica a fost primită cu dezaprobare de fanii ieşeni, care nu l-au iertat pe jucătorul Universităţii Craiova după autogolul din meciul cu Serbia, chiar dacă acesta a marcat apoi şi în poarta plavilor. „Oricine dădea gol la faza aceea. Stoica nu are o treabă cu fotbalul”, a apreciat Mihai.

Pe tot parcursul reprizei a doua, suporterii ieşeni s-au ridicat în picioare de fiecare dată când elevii lui Piţurcă se apropiau de careul advers. Singurul moment care a mai descreţit frunţile fanilor a fost intrarea în teren a lui Maximilian Nicu, primită cu aplauze şi urale de toţi cei prezenţi în bar.

Mircea Sandu, taxat de suporteri

Finalul jocului i-a lăsat resemnaţi pe majoritatea celor care au sperat la un reviniment al naţionalei. O parte din cei care au urmărit partida au început să scandeze „de rah*t, sunteţi de rah*t!”.

Întrebaţi cine sunt responsabili, suporterii au indicat pe selecţioner, dar şi pe cei din conducerea Federaţiei Române de Fotbal. „Mircea Sandu, Piţurcă şi o parte a jucătorilor să se ia de mână şi să plece toţi”, a declarat supărat Marian.

„Cel mai slab meci pe care l-am văzut. Fără Mutu şi Chivu nu avem pic de valoare” - Marius

„Tănase a fost de nota zece. Codrea şi Cociş nu au ce căuta la naţională” - Radu.

„Nu se mai poate cu Piţurcă! Nu contează că a calificat România la Europene. O maşină nouă merge bine la început, dar când se strică trebuie să o schimbi” - Ionuţ

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite