Iaşi: A doua cursă aeriană internaţională de la Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cursa Iaşi- Budapesta, a companiei aeriene Malév,  va fi inaugurată luni.

De pe pista Aeroportului Iaşi, vor decola săptămânal, din 30 martie, avioane spre capitala Ungariei. Prima cursă dinspre Budapesta va ajunge la Iaşi luni, la ora 15.25, iar spre capitala Ungariei va decola pe 31 martie, de la 16.00. „Luni va fi lansată oficial linia aeriană Iaşi- Budapesta, a doua cursă internaţională directă după cea spre Viena”, a precizat Sebastian Tătaru, purtătorul de cuvânat al Consiliului Judeţean Iaşi.

Programul anunţat de reprezentanţii companiei ungare vizază curse de luni până vineri cu o aeronavă de tip Q400 care va decola de la Budapesta la 12.50 şi va ajunge la Iaşi la 15.25. Aeronava se va întoarce spre Ungaria de la 16.00 cu aterizare la 16.45, ora locală. Un bilet dus-întors costă, potrivit paginii de internet a companiei, 168 euro. „Din iunie, intenţionăm să introducem cel de-al şaselea zbor săptămânal, duminica”, a spus Mădălina Creţu, director comercial pe România al Malév. Aeronava pe care o va folosi compania ungară în zborurile spre Iaşi va avea 70 de locuri.

De la Iaşi mai există o cursă internaţională Iaşi- Viena şi două curse interne spre Timişoara şi Bucureşti. Din iunie, ar mai putea fi înfiinţată o nouă cursă internă, spre Constanţa.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite