Iaşi: Fenechiu, la mitingul anti-Băsescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul Relu Fenechiu, vicepreşedintele PNL, pe numele căruia a început urmărirea penală în urmă cu o lună, a participat la mitingul anti-Băsescu de la Iaşi.

Liderul liberalilor ieşeni, însoţit de mai mulţi politicieni de la PNL şi PSD, a stat câteva ore la protestul organizat de tineretul liberal (TNL) din Iaşi în Piaţa Unirii, pe 15 decembrie.

„Facem ce ne-a spus Băsescu acum patru ani. Ne întoarcem la popor. Suntem aici pentru că oamenii ne întreabă când ne scăpaţi de ei. Demiterea doctorului Arafat este picătura care a umplut paharul. Vom ieşi ori de câte ori se vor organiza aceste manifestări. Trebuie spirit civic", a declarat Fenechiu, care era însoţit de Cristian Adomniţei şi de Varujan Vosganian, dar şi de alţi liberali ieşeni cu funcţii de conducere în administraţia locală.

Deputatul Relu Fenechiu ar fi chemat oamenii la proteste cu ajutorul SMS-urilor. Realizatorul TV Cătălin Striblea de la RTV a primit un mesaj pe telefon semnat Relu Fenechiu prin care ieşenii erau îndemnaţi să vină la mitingul din Piaţa Unirii. Jurnalistul a citit mesajul în cadrul emisiunii prezentate în noaptea de 14 decembrie. 

Fenechiu nu a fost singurul vicepreşedinte liberal participant la un miting anti-Băsescu. Vicepreşedintele Rareş Mănescu a fost prezent, vineri seara, la mitingul din faţa Palatului Cotroceni.

Dan Diaconescu, la Universitate

Liderul Partidului Poporului, Dan Diaconescu, a participat vineri seara la mitingul din Piaţa Universităţii. De altfel, Dan Diaconescu a încercat să folosească manifestaţiile anti-Băsescu pentru a-şi crea culoar între PDL şi USL.

În paralel cu manifestaţiile, televiziunea condusă de Dan Diaconescu a indus ideea că protestatarii se opun atât actualei Puteri, cât şi USL. De altfel, Dan Diaconescu i-a atacat pe liderii USL Victor Ponta şi Crin Antonescu acuzându-i că au avut reacţii palide faţă de intervenţia forţelor de ordine.

Ca de obicei, din lista celor atacaţi de Dan Diaconescu nu a lipsit primarul general Sorin Oprescu, acuzat că nu le-a oferit manifestanţilor autorizaţie. Printre politicienii participanţi la mitingurile anti-Băsescu s-a numărat şi Remus Cernea (Mişcarea Verzilor).

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite