Iaşi: UPDATE Milioane de lei pentru sex în cort (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei membri ai unei familii din Iaşi au fost reţinuţi de procurori după ce au exploatat sexual mai multe fete, printre care şi minore. Acestea întreţineau relaţii cu unii clienţi într-un cort, două magazii şi un apartament

20.00 Constantin Stan (53 de ani), împreună cu fiica şi soţia sa, au fost arestaţi preventiv de magistraţii Tribunalului Iaşi pentru 29 de zile pentru trafic de persoane. Cei trei pot face recurs împotriva sentinţei.

16.00 Constantin Stan (53 de ani), soţia sa Mariana (41 de ani) şi fiica sa Loredana (21 de ani) au fost reţinuţi aseară de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Iaşi pentru că ar fi obligat mai multe tinere să se prostitueze.

Cei trei au pus bazele „afacerii” în anul 2006 când au racolat mai multe fete din Iaşi dar şi din alte judeţe, cărora le promiteau locuri de muncă într-un bar. Însă acestea au fost obligate să întreţină relaţii sexuale cu diferiţi clienţi într-un apartament din cartierul Nicolina, două magazii şi un cort de pe strada Mitropolit Varlaam. „Tinerele întreţineau relaţii contra cost cu diferiţi clienţi racolaţi prin intermediul unor anunţuri de mică publicitate”, a declarat procurorul Daniel Horodniceanu din cadrul DIICOT Iaşi.

Pentru fiecare partidă de sex fetele încasau între 50 şi 100 de lei, bani care ajungeau la membrii familiei Stan. În timp „afacerea” a devenit destul de profitabilă şi până în luna martie a acestui an familia Stan a obţinut 1.860.100 de lei. Mai mult, ieri după-amiază până în momentul descinderii poliţiştilor de Frontieră, a ofiţerilor din cadrul Brigăzii de Combaterea a Criminalităţii Organizate şi a procurorilor două dintre tinere au câştigat deja peste 500 lei.

„Până la ora 14.00 (n.r. ieri) una din tinere a avut deja şapte clienţi, iar cealaltă nouă. De obicei fetele erau constrânse moral de către membrii reţelei care le ameninţau”, a precizat unul dintre anchetatori. Cei trei membrii ai reţelei au fost duşi la Tribunalul Iaşi cu propunere de arestare preventivă fiind acuzaţi de iniţiere, constituire, aderare sau sprijinire a unui grup infracţional organizat, trafic de persoane în formă continuată şi trafic de minori.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite