Iaşi: Trupul lăutarului, repatriat din milă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iaşi: Trupul lăutarului, repatriat din milă
Iaşi: Trupul lăutarului, repatriat din milă

Autorităţile din Napoli au fost marcate de drama prin care trece familia ieşeanului Petru Bârlădeanu (33 de ani), împuşcat marţi seară pe o stradă din oraşul italian. Aceştia au strâns

Autorităţile din Napoli au fost marcate de drama prin care trece familia ieşeanului Petru Bârlădeanu (33 de ani), împuşcat marţi seară pe o stradă din oraşul italian. Aceştia au strâns bani pentru repatrierea corpului neînsufleţit al tânărului din comuna Lungani. În doar două zile au fost adunaţi peste 6.000 de euro şi s-au rezolvat şi formalităţile legate de repatriere.

„În această seară sau luni vom veni acasă. Sicriul va fi transportat cu o maşină, iar eu şi copilul vom veni cu avionul”, a declarat Mirela Bârlădeanu, soţia tânărului ucis la Napoli. Pentru a aduce trupul acasă, autorităţile din comuna Lungani au făcut demersuri la Ministerul Sănătăţii, dar până acum nu au primit niciun răspuns.

Potrivit presei italiene, ieşeanul, care se afla într-o staţie de tren împreună cu soţia sa, a nimerit într-o altercaţie între două clanuri mafiote. „Unul a scos un pistol şi a tras, dar l-a nimerit pe el. A murit în braţele fetei mele, după 15 minute”, povesteşte Maria Lupu, soacra tânărului.

Ca să-şi poată întreţină familia şi să-şi repare casa de la Lungani, Petru Bârlădeanu cânta la acordeon în Napoli. În urma acestuia au rămas doi copii de şase şi zece ani.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite