Iaşi: Traficul din zona Canta, pe cinci benzi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru a fluidiza traficul blocat pe strada Canta din cauza lucrărilor la linia de tramvai se vor opera modificări la marcajele rutiere în apropiere de Moara „1 Mai". Astfel, pe strada care

Pentru a fluidiza traficul blocat pe strada Canta din cauza lucrărilor la linia de tramvai se vor opera modificări la marcajele rutiere în apropiere de Moara „1 Mai".

Astfel, pe strada care uneşte Şoseaua Păcurari de Canta s-au montat deja semne rutiere cu oprire interzisă, iar maşinile nu vor mai avea voie să staţioneze pe niciun sens de mers. Mai mult, pe sensul de ieşire de pe strada Canta spre Şoseaua Păcurari s-au marcat trei benzi de circulaţie pentru a putea ieşi mai uşor. Alte două benzi au rămas pe sensul de intrare spre strada Canta.

Restricţie pentru camioane pe strada Canta

„Circulaţia a devenit destul de grea pe sectorul Canta. Vom crea o bandă suplimentară, legătura dinspre Canta spre Păcurari, în special pentru autocamioane", a anunţat Mihai Chirica, directorul tehnic al primăriei. Şoferii de autocamioane vor putea să circule pe strada Canta o oră pe zi, între 12.00 şi 13.00. „Urmează ca la orele de pauză de pe şantierul din Canta să se poată circula pe ruta anterioară demarării lucrării în funcţie de derularea acestora. La această intersecţie, circulaţia va fi dirijată de Poliţia Rutieră", a explicat Chirica.

Practic, în acest moment circulaţia pe sensul dinspre Moara „1 Mai" spre Canta este interzisă deoarece se lucrează la scoaterea şinei de tramvai, care va fi înlocuită. Lucrările de modernizare a căii de rulare dinspre Canta spre Ţuţora ar trebui finalizate la sfârşitul acestui an.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite