Iaşi: Suporterii lui Poli caută 30.000 lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iaşi: Suporterii lui Poli caută 30.000 lei
Iaşi: Suporterii lui Poli caută 30.000 lei

Suma reprezintă garanţia pentru eventualele distrugeri aduse Stadionului Municipal din Vaslui la meciul de duminică dintre FC din localitate şi Poli Iaşi.

Prezenţa suporterilor ieşeni în peluza rezervată oaspeţilor pe Stadionul Municipal din Vaslui a devenit o problemă după ce organizatorii partidei de duminică au cerut o garanţie de 30.000 lei din partea Ligii Suporterilor Ieşeni. Suma în cauză reprezintă garanţia pentru cele 400 de locuri rezervate suporterilor ieşeni, în eventualitatea unor incidente nedorite.

Cererea oficialilor de la FC Vaslui este acoperită de noul regulament, care interzice cluburilor să se mai ocupe de deplasările propriilor galerii. Astfel, clubul nu mai poate fi tras la răspundere pentru achitarea de pagube, această responsabilitate revenind direct suporterilor.

Interzis la peluză

Decizia are deja un precedent la Vaslui. „La ultimul meci pe teren propriu din Liga 1, cu FC Braşov, suporterii oaspeţilor nu au putut achita garanţia cerută. Aceştia au fost nevoiţi să îşi cumpere bilete la fel ca toată lumea, dar nu au avut voie să stea în sectorul galeriei”, a explicat Marcel Cristea, purtătorul de cuvânt al clubului FC Vaslui.

Partida dintre FC Vaslui şi Politehnica Iaşi, contând pentru etapa a V-a din Liga 1,  se va juca duminică, de la ora 20.00 şi nu va fi televizată.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite