Iaşi: Spectacol de caritate la Teatrul Naţional

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actorii ieşeni se alătură Campaniei Naţionale „Artiştii pentru artişti” punând în scenă  piesele „Trandafirul tatuat” şi Macbeth”.

Cu ocazia Zilei Mondiale a Teatrului, actorii de la Teatrul „Vasile Alecsandri” din Iaşi vor lua parte la Campania Naţională „Artiştii pentru artişi” prin organizarea unui spectacol de caritate, la care vor fi puse în scenă piesele „Trandafirul tatuat” şi „Macbeth”. „Cele două piese vor fi jucate vineri, 27 martie, de la ora 18.00. Elevii vor avea intrarea gratuită, iar fondurile strânse de pe urma spectacolului vor fi depuse în contul deschis de Uniunea Teatrală din România”, precizează Adi Cărăulean, directorul artistic al Teatrul Naţional „Vasile Alecsandri” din Iaşi.
Campania Naţională „Artiştii pentru artişti” este organizată de Uniunea Teatrală din România (UNITER) încă din anul 2002 . Prin această campanie, reprezentanţii UNITER vor să ajute în jur de 100 de artişti din ţară care au o situaţie medicală gravă. Cei care doresc să facă donaţii, au la dispoziţie contul: IBAN RO40RZBR0000060007801286.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite