Iaşi: Spărturi pe strada Rufeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Locatarii din zonă astupă gropile cu nisip şi pietriş, care dispare după prima ploaie mai serioasă.

Şoferii care au drum dinspre Podul de Fier către aeroport preferă să circule pe traseul clasic, respectiv Eternitate – Moara de Vânt – baza de agrement Ciric, care se prezintă în condiţii bune. Orice altă alternativă reprezintă un adevărat chin pentru suspensiile maşinilor din cauza stării jalnice în care se găsesc străduţele din zonă.

Un astfel de caz a fost semnalat reporterilor „Adevărul de Seară” de către Iulian Andreescu pe strada Rufeni. În fiecare an, carosabilul este spart pentru a se efectua lucrări la reţelele de termoficare şi canalizare, fără ca cineva să se ocupe de refacerea carosabilului. „Ultima intervenţie a avut loc în luna noiembrie a anului trecut. Din când în când mai luăm pietriş şi nisip dintr-o alee închisă şi punem peste gropi, dar nici asta nu este o soluţie. La prima ploaie mai serioasă ne trezim cu groapa descoperită”, a precizat Iulian.

Înscrierile în „Topul gropilor” continuă până pe 5 aprilie

Datorită numărului mare de semnalări, „Adevărul de Seară” prelungeşte concursul „Topul gropilor din oraş” până duminică, 5 aprilie. Ieşenii care doresc să semnaleze cea mai periculoasă groapă din cartierul în care locuiesc o pot face la adresa de mail iasi@adevarul.ro sau la telefonul 0232-279.094.

Citiţi despre gropile de pe strada Rufeni, astăzi, în „Adevărul de Seară".

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite