Iaşi: Soţul ucigaş al avocatei Elena Domnaru a murit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ovidiu Domnaru, condamnat la 20 de ani de închisoare pentru uciderea soţiei sale, a murit în noaptea de duminică spre luni. Bărbatul a fost internat în urmă cu cinci zile la Spitalul de Urgenţe din Iaşi după ce a înghiţit 92 de pastile

După cinci zile în care starea sa s-a menţinut critică, Ovidiu Domnaru, bărbatul care a ucis-o pe cunoscuta avocată Elena Domnaru, a decedat în noaptea de duminică spre luni.

“După cinci zile de spitalizare şi încă două resuscitări pacientul a decedat”, a declarat dr. Tudor Ciuhodaru, coordonatorul Unităţii de Primire Urgenţe a Spitalului "Sfântul Ioan" din Iaşi. Bărbatul îşi ispăşea pedeapsa de 20 de ani de închisoare la Penitenciarul Iaşi. 

Joi dimineaţă acesta a fost găsit de colegii de celulă în baie după ce a înghiţit 92 de pastile şi a fost transportat la spital. Potrivit colegilor de detenţie, Domnaru ar fi recurs la acest gest pentru că familia sa nu l-a mai vizitat din februarie. "Era foarte supărat din acest motiv. Nu a dormit toată noaptea", a spus joi Vasile Livadaru, colegul de cameră a lui Ovidiu Domnaru.


Ovidiu Domnaru  a ucis-o pe 11 septembrie 2004 pe soţia sa, avocata Elena Domnaru, printr-o lovitură de cuţit. Incidentul a avut loc în vila din zona Pietrărie.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite