Iaşi: Şoareci în personalul Iaşi-Bârlad

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alina Grădinaru a descoperit un rozător în vagonul CFR cu care călătorea

Călătoria cu trenul personal Iaşi – Bârlad a devenit una cu adevărat periculoasă. Pe lângă compartimentele jegoase şi mirosul respingător, cei care se încumetă să urce în vagoanele CFR pot avea surpriza de a călători alături de şoareci. Aşa a păţit Alina Grădinaru, la finalul săptămânii trecute.

„În faţa mea s-a aşezat o fată cu un pachet de biscuiţi. Aceasta a scăpat un biscuit pe jos, moment în care de sub banchetă şi-a făcut apariţia un şoarece care a înhăţat mâncarea şi s-a ascuns la loc. De fiecare dată când îi mai aruncam ceva de mâncare, şoarecele ieşea din ascunzătoare pentru a-şi face provizii”, povesteşte Alina, care este scandalizată de condiţiile pe care este nevoită să le suporte atunci când merge cu trenul.

„Mi se pare revoltător să călătoresc cu un şoarece a cărui familie s-a aciuat sub bancheta din compartiment. Biletele de tren se scumpesc în fiecare an de două ori însă calitatea transportului rămâne aceeaşi”, afirmă Alina.

Conducătorul Regionalei CFR Iaşi a fost amuzat de situaţia Alinei. „Mi se pare ceva parcă desprins din filme. Vom face o investigaţie în acest sens”, s-a limitat să răspundă Constantin Axinia.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite