Iaşi: Şapte medalii pentru karatiştii ieşeni la Campionatele Europene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iaşi: Şapte medalii pentru karatiştii ieşeni la Campionatele Europene
Iaşi: Şapte medalii pentru karatiştii ieşeni la Campionatele Europene

Sportivii de la CS Enpi Iaşi au ajutat România să ocupe locul I pe naţiuni la competiţia desfăşurată în perioada 28-31 mai la Varşovia.

Cea mai importantă performanţă reuşită de karatiştii ieşeni este medalia de aur câştigată de Dragoş Bălaiaşa în cadrul echipei de kumite la categoria Copii I. Acelaşi Dragoş Bălaiaşa şi-a mai trecut în cont o medalie de argint la kata individual şi un bronz la kumite individual.

La categoria Copii II, Ionuţ Trupină a obţinut bronzul la kata individual. În ceea ce priveşte categoria de tineret, Constantin Adăscăliţei jr. a câştigat medalia de argint la kumite echipe şi bronzul în proba de kumite individual. Nu în ultimul rând, seniorul Iulian Dumitraş, participant pentru prima dată la un campionat european, a reuşit să ia medalia de bronz.

Alte rezultate obţinute de sportivii de la CS Enpi Iaşi:

Juniori: Anca Ştirbu – Locul IV – kata individual

Copii II: Cosmin Huţanu – Locul IV – kata individual; Alexandru Lupescu – Locul IV – kata individual

Andreea Timofte, Adina Timofte, Marius Urzica şi Vlad Croitoru s-au clasat în primele opt locuri.

România a dominat întrecerea

La Campionatul European din Polonia au participat 700 de karatişti de la toate categoriile, reprezentând 15 ţări. Ţara noastră a fost reprezentată de 120 de sportivi. În ierarhia pe naţiuni a concursului, România şi-a respectat blazonul şi s-a clasat pe primul loc, cu nu mai puţin de 60 de medalii de aur, 26 de argint şi 44 de bronz. Pentru comparaţie, karatiştii polonezi, care au ocupat locul doi, au câştigat patru medalii de aur, 17 de argint şi 15 de bronz.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite