Iaşi: Profesorul către eleve: „vrei să probezi patul?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În faţa judecătorilor elevele de la Liceul „Al. I. Cuza” au declarat că profesorul de Geografie le-a pus întrebări indecente în timpul unei excursii. Magistraţii Tribunalului l-au audiat ieri şi pe Liviu Aruxandei, dascălul care a contestat în instanţă decizia prin care a fost concediat.

Trei eleve de la Liceul „Al. I. Cuza” au declarat ieri în faţa magistraţilor că profesorul de Geografie a consumat de mai multe ori băuturi alcoolice într-o excursie în organizată de şcoală.

Mai mult, Liviu Aruxandei ar fi făcut şi unele remarci deplasate la adresa adolescentelor.  „De faţă cu mine a întrebat o colegă dacă mai este virgină. Pe o altă colegă de-a mea a întrebat-o dacă vrea să probeze patul”, a declarat în faţa judecătorilor Diana I., una din adolescentele de 16 ani care a fost cu profesorul de Geografie în excursia de la finalul anului trecut.


La termenul de ieri magistraţii i-au luat declaraţii şi lui Liviu Aruxandei care a recunoscut că a consumat alcool şi a fumat de faţă cu elevii. Însă acesta a negat că ar fi dansat lasciv cu fetele sau că le-ar fi pus întrebări indecente. „Nu am avut discuţii cu conotaţii sexuale. Este adevărat că am consumat două navete de bere, cu şi fără alcool, cu elevii”, a precizat Liviu Aruxandei în faţa magistraţilor.

Profesorul Liviu Aruxandei a fost concediat după ce la sfârşitul anului trecut ar fi dansat lasciv cu unele eleve şi ar fi consumat băuturi alcoolice. Acest lucru s-ar fi întâmplat într-o excursie la Izvorul Muntelui în care au fost aproximativ 20 de elevi de clasa a IX a. Profesorul a mai fost sancţionat disciplinar de conducerea şcolii şi pentru faptul că în anul 2008 s-a expus în bustul gol la un banchetul pentru elevii de clasa a XII a.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite