Iaşi: Premii surpriză pentru cei care-şi fac abonamente la British Council

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Până pe 15 aprilie, la instituţia ieşeană se desfăşoară programul „Happy Hour” la care se pot câştiga produse promoţionale.

De astăzi, ieşenii care vor să-şi facă un abonament la British Council pot obţine gratuit de la obiecte promoţionale (tricouri, brelocuri, şepci) până la teste de evaluare a cunoştinţelor în limba engleză sau posibilitatea de a mai adăuga o persoană pe acelaşi abonament. Toate aceste gratuităţi fac parte din programul „Happy Hour”, desfăşurat în perioada 1-15 aprilie de către Britich Council, filiala Iaşi.

De gratuităţi vor beneficia astfel cei care vor veni să-şi facă abonament lunea, marţea şi joia între 17.00 şi 18.00, iar miercurea şi vinerea între 10.00 şi 11.00. „Orice persoană care va venit pentru abonament, va extrage dintr-o urnă un premiu. De asemenea, tot de astăzi, cei care-şi reînoiesc permisul, vor beneficia de o reducere de 10 %”, a spus Nicoleta Irimia, reprezentant British Council.

Un abonament la British Council costă în mod normal 100 lei, 60 lei pentru studenţi şi masteranzi şi 50 lei pentru copiii între 7 şi 13 ani.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite