Iaşi: Politehnica depinde de jocul rezultatelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iaşi: Politehnica depinde de jocul rezultatelor
Iaşi: Politehnica depinde de jocul rezultatelor

Pentru a fi siguri că vor rămâne în Liga 1, fotbaliştii ieşeni trebuie să obţină măcar aceleaşi rezultate ca Gaz Metan Mediaş în ultimele două etape.

Cu două etape rămase din acest sezon, Poli ocupă locul 14, cu 35 de puncte, la două puncte distanţă de locul 15, primul retrogradabil, ocupat de Gaz Metan Mediaş. Partida Poli Iaşi – Gloria Buzău va începe la aceeaşi oră cu Farul Constanţa – Gaz Metan Mediaş.

În eventualitatea unei înfrângeri a Iaşiului, coraborată cu o victorie Mediaşului, sibienii ar trece în faţa lui Poli în clasament. În ultima etapă, Poli se va deplasa la Rapid Bucureşti iar Gaz Metan va primi vizita campioanei CFR Cluj.

Astfel, pentru a putea spera la evitarea retrogradării indiferent de rezultatul meciului Farul – Gaz Metan, Poli are nevoie de cel puţin un rezultat de egalitate în jocul de astăzi cu Buzău. La egalitate de puncte cu Mediaşul, ieşenii sunt în avantaj datorită rezultatelor din meciurile directe.

De asemenea, în ultima etapă, Poli este obligată să nu obţină mai puţin în faţa Rapidului decât Gaz Metan în faţa CFR-ului, lucru puţin probabil, având în vedere că atât Rapid cât şi CFR au nevoie de puncte pentru a putea juca sezonul viitor în cupele europene.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite