Iaşi: Poli s-a salvat de la retrogradare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iaşi: Poli s-a salvat de la retrogradare
Iaşi: Poli s-a salvat de la retrogradare

Chiar dacă nu au obţinut decât o remiză cu Gloria Buzău, ultima echipă din clasament, fotbaliştii ieşeni rămân în Liga 1 graţie victoriei celor de la Farul Constanţa în meciul cu Gaz Metan Mediaş.

Fotbaliştii ieşeni au arătat sâmbătă seara că înfrângerea ruşinoasă din etapa trecută cu CS Otopeni, scor 4-1, nu a fost un accident. Deşi a jucat pe teren propriu cu ultima clasată, Gloria Buzău, formaţia gazdă nu a reuşit decât un rezultat de egalitate, scor 1-1.

Prima repriză s-a încheiat aşa cum a început, cu 0-0 pe tabela de marcaj. După pauză, aflând că Farul conduce la Constanţa pe Gaz Metan Mediaş, situaţie în care Poli era salvată de la retrogradare, fotbaliştii ieşeni au intrat mai dezinvolţi în joc. Minutul 51 a adus deschiderea scorului. Andrei Cristea a lăsat în urmă fundaşii Gloriei, i-a centrat în careu lui Cristian Bratu, care a marcat cu capul din doi metri.

Euforia gazdelor nu a durat decât câteva zeci de secunde. Imediat după reluare, Mansour a profitat de neatenţia fundaşilor ieşeni şi a restabilit egalitatea pe tabela de marcaj, rezultat care a rămas neschimbat până la finalul meciului.

Iaşiul nu a scăpat de emoţii

Cu o etapă înainte de finalul sezonului, Poli are trei puncte avans faţă de locul 15, primul retrogradabil, ocupat de Gaz Metan, precum şi avantajul meciurilor directe cu gruparea din Mediaş, Cu toate acestea, formaţia din dealul Copoului aşteaptă încă verdictul Tribunalului Sportiv de la Lausanne în cazul „Nocturna”, intentat de Farul Constanţa. Dacă forul internaţional va da câştig formaţiei de pe litoral, Poli va pierde cele trei puncte câştigate în etapa a cincea, când ieşenii au învins pe Farul după ce instalaţia de nocturnă din Copou a suferit o defecţiune.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite