Iaşi: Parteneri la tenis stabiliţi pe internet

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ieşenii pasionaţi de sportul alb îşi pot aranja meciurile virtual

bcr.tenispartener.ro este un portal unde tenismenii amatori îşi găsesc competitori de acelaşi nivel valoric.

Sute de jucători de tenis de câmp din toată ţară sunt membri ai unei comunităţi virtuale, care le oferă ocazia să practice sportul preferat cu regularitate şi seriozitate. Cei interesaţi să găsească parteneri de joc de acelaşi nivel vizitează portalul bcr.tenispartener.ro. Urmând instrucţiunile de pe site, oricine se poate înscrie într-un circuit profesionist destinat amatorilor, indiferent de vârstă, sex sau pregătire tehnică.

Fiecare participant trebuie să îşi determine nivelul de joc. Împărţirea pleacă de la 5.0 şi ajunge la 9.0. Cerinţele minime pentru doritori sunt să cunoască regulile jocului de tenis, să poată pune mingea în joc din serviciu şi să poată schimba câteva lovituri în compania unui jucător cu abilităţi similare.

52 de ieşeni înscrişi

Majoritatea membrilor bcr.tenispartener.ro se situează la nivelul 7.0. Acesta presupune o bună mişcare pe teren şi deţinerea unei tehnici bune. În ceea ce priveşte nivelul 9.0, acesta se adresează foştilor jucători de performanţă, cu rezultate notabile cel puţin la juniorilor, care au participat la calificări pentru turnee Futures. Odată stabilit nivelul de joc, fiecare participant îşi poate personaliza un profil pe site şi poate alege dintre sutele de jucători de diferite niveluri din toată ţara.

În ceea ce priveşte Iaşiul, s-au înscris până în prezent 52 de jucători, dintre care unul singur la nivelul 9.0. „Când eram student obişnuiam să merg cu câţiva prieteni să jucăm tenis, dar nu eram toţi la acelaşi nivel. Mi se pare o idee foarte bună să poţi găsi într-un loc jucători cu aceleaşi posibilităţi tehnice”, a spus Simion, rezident.
În afară de meciurile amicale, care se dispută în locul şi la ora aleasă de cei doi sau mai mulţi participanţi, circuitul Tenis Partener organizează şi turnee cu premii. Sezonul 2009 începe pe 1 mai.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite