Iaşi: Muzicieni români, victime ale vameşilor moldoveni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trupa Class şi Anda Adam nu au fost lăsaţi ieri seară să treacă Prutul. Mai norocoşi au fost cei de la trupa Paraziţii, care au intrat în Republica Moldova cu ajutorul organizatorului concertului

Pe lângă cei aproape 300 de români obişnuiţi, victime ale măsurilor abuzive luate de autorităţile moldovene, şi artiştii români au cunoscut pe propria piele isteria de la graniţa cu Republica Moldova. Trupa Class şi Anda Adam urmau să cânte în campania electorală de peste Prut, dar au fost întorşi de la vamă fără nici o explicaţie. În schimb, celor de la Paraziţii, după lungi insistenţe, li s-a permis accesul doar în momentul în care şi-a făcut apariţia organizatorul concertului.

 „Artiştii au trecut pe la vama Albiţa spre Leuşeni unde nu li s-a permis accesul pe teritoriul Republcii Moldova. Aveau actele în regulă din punctul nostru de vedere. Le-am sugerat să-l cheme la vamă pe organizatorul concertului pentru că, în cazul trupei Paraziţii, acest lucru a dat roade”, a spus Vasilica Tătaru, purtătorul de cuvânt al Direcţiei Poliţiei de Frontieră Iaşi. Pentru că nici în aceste condiţii vameşii nu le-au permis accesul, artiştii români s-au întors acasă.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite