Iaşi: Membrul clanului Corduneanu va rămâne în arest

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Magistraţii Judecătoriei Iaşi au respins astăzi după-amiază cererea de liberare sub control judiciar formulată de Vasile Călin (fost Corduneanu)

Membrul lumii interlope ieşene, implicat în scandalul de pe 20 martie din clubul Hypnotic, a cerut judecătorilor să fie cercetat în stare de libertate. Însă magistraţii au respins cererea lui Vasile Călin (fost Corduneanu) de liberare sub control judiciar şi au decis ca acesta să execute întreaga perioadă de arest preventiv de 29 de zile. Tânărul a fost arestat  împreună cu alte două persoane în urmă cu aproape două săptămâni.

În urma bătăii dintre interlopii ieşeni un agent de pază a fost împuşcat şi alte opt persoane au ajuns la spital. Conflictul  între membrii clanului Corduneanu şi Cătălin Costea, zis Băcăuanu, a explodat din cauza unei datorii de 7.000 euro. Banii ar fi trebuit înapoiaţi lui Băcăuanu de către un apropiat al familiei Corduneanu.

Cele două tabere s-ar fi bătut cu bucăţi smulse din uşa clubului, iar Vasile Călin ar fi tras şi cu un pistol cu gloanţe de cauciuc. În timpul incidentului, agentul de pază Florin Huluţu a fost împuşcat în ochiul drept, iar medicii spun că şi-a pierdut definitiv vederea. Pe lângă Vasile Călin judecătorii au decis să-l aresteze şi pe Cătălin Costea şi pe un apropiat al acestuia, Dragoş Dumitroaie pentru 29 de zile.  În acest caz mai sunt cercetate în stare de libertate alte patru persoane.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite