Iaşi: Groapă uitată între şinele de tramvai

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Spărtura de pe bulevardul Nicolae Iorga este greu de evitat

Bulevardul Nicolae Iorga este cunoscut de şoferii ieşeni ca o zonă „minată” pentru maşini. Pe lângă gropile de pe benzile de circulaţie auto, spaţiul dintre liniile de tramvai este şi el brăzdat de spărturi.

În mod normal, acestea nu reprezintă un pericol pentru autovehicule, deoarece nu se află în calea acestora. Din acest motiv, gropile în cauză sunt trecute cu vederea atunci când se fac lucrări de întreţinere a drumurilor din oraş. Situaţia se schimbă însă în cazul intersecţiei bulevardului Nicolae Iorga cu Dimitrie Cantemir, în dreptul Gării Internaţionale.

Numai tramvaiele pot evita groapa

Maşinile care au traseu pe aceste două străzi trebuie să treacă prin gropile dintre şine din cauză că traversează terasamentul liniilor de tramvai. Unul dintre aceste „cratere” a fost semnalat reporterilor „Adevărul de Seară” de către Adrian Moroşanu. „De fiecare dată când trec prin această intersecţie intru cu maşina în groapă”, a explicat Adrian.

„Adevărul de Seară” vă stă la dispoziţie

Datorită numărului mare de semnalări, „Adevărul de Seară” prelungeşte concursul „Topul gropilor din oraş” până duminică, 5 aprilie. Ieşenii care doresc să semnaleze cea mai periculoasă groapă din cartierul în care locuiesc o pot face la adresa de mail iasi@adevarul.ro sau la telefonul 0232-279.094.

Citiţi despre gropile de pe bulevardul Nicolae Iorga, astăzi, în „Adevărul de Seară”.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite