Iaşi: Crater lângă crater pe strada Pinului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campania „Topul groplior dn oraş" continuă astăzi cu spărturile de pe singura cale de acces în spatele corpului B de la Universitatea „Al. I. Cuza"

Ieşenii care doresc să ajungă cu maşina în spatele corpului B al Universităţii „Al. I. Cuza” au o singură variantă, respectiv strada Pinului, venind de pe strada Lascăr Catargi. Însă, pentru a reuşi acest lucru, şoferii trebuie să îndure un adevărat chin, din cauză că întreaga stradă este împânzită de gropi, care mai de care mai periculoase.

Dezastru pe toată strada

Unul din aceste „cratere” a fost semnalat reporterilor „Adevărul de Seară” de către Florin Baciu, care locuieşte în zonă de aproape 25 de ani. Din cauza maşinilor parcate în număr mare pe strada Pinului, în special de studenţi, ceilalţi şoferi nu au pe unde trece decât prin această spărtură.
 
„Cred că nu am mai văzut să dea cineva măcar o lopată de asfalt pe strada asta de cel puţin 15 ani, ceea ce nu pot spune despre celelalte străzi din zonă. În schimb, basculantele care trec permanent pe aici către şantierul de la Spitalul de Urgenţe au stricat permanent această stradă”, a explicat la faţa locului Florin Baciu.

„Adevărul de Seară” vă stă la dispoziţie

Ieşenii care doresc să semnaleze cea mai periculoasă groapă din cartierul în care locuiesc pot să trimită un e-mail la adresa iasi@adevarul.ro sau pot lua legătura cu redactorii „Adevărul de seară” la numărul de telefon 0232-279.094. Data până la care pot fi înscrise gropile în concurs este 31 martie.

Citiţi despre dezastrul de pe strada Pinului astăzi în „Adevărul de Seară"

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite