Iaşi: Cititorii au cumpărat „Enigma Otiliei” încă de la primele ore ale dimineţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vânzătorii de la chioşcurile de ziare din Iaşi au epuizat în câteva minute romanul scris de George Călinescu

Cititorii fideli ai ziarului „Adevărul” au plecat să-şi cumpere volumul „Enigma Otiliei”, de George Călinescu, încă de la primele ore ale dimineţii. Roxana T., studentă la Agronomie, a găsit volumul în Copou. Tânăra recunoaşte că a vorbit cu un vânzător de ziare să-i păstreze săptămânal cartea. „Sunt cărţi valoroase, pe care le citeşti cu plăcere. Din păcate nu am toată colecţia pentru că la început chioşcarii îmi spuneau că nu mai au, deşi abia atunci primeau cărţile. După aceea am vorbit şi eu cu cineva şi acum mi le păstrează”, spune studenta.

Puteţi cumpăra cărţi de la redacţia Adevărul
Vânzătorii de la chioşcurile de ziare confirmă spusele studentei. Elena Uzarciuc spune că a primit 25 de cărţi, pe care le-a pregătit pentru cititori. La ora 6.30, nu mai avea niciun volum de vânzare. „Am clienţii fideli pe o listă. Cărţile sunt ca şi vândute, cine vine şi mă întreabă de ele spun că nu mai am”, precizează Elena Uzarciuc.

Ieşenii care vor să-şi completeze colecţia Adevărul pot veni la redacţia ziarului, din bulevardul Tudor Vladimirescu, nr. 42-44, etaj 1. Cititorii pot cumpăra volumele din colecţia „100 de cărţi pe care trebuie să le ai în bibliotecă” de luni până vineri, între orele 9.00-18.00. Puteţi afla detalii la numărul de telefon 0732.920.210

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite