Iaşi: Circulaţie blocată lângă Filarmonică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accesul pe strada Vasile Stroescu a fost blocat mai multe ore fără avizul primăriei de o firmă de construcţii.

În cursul acestei zile, circulaţia autoturismelor pe sensul unic de pe strada Vasile Stroescu, de lângă Filarmonică, a fost blocată. Practic, şoferii au fost nevoiţi să ocolească această zonă pe strada Cuza Vodă, pe linia de tramvai. „Ar fi trebuit să fim şi noi anunţaţi că este blocată circulaţia în această zonă să nu mai venim pe aici că mai mult ne-am încurcat”, a spus Dragoş A., şofer.

Circulaţie blocată fără aviz

Oficialii Primăriei susţin că strada a fost blocată fără avizul municipalităţii pentru a fi executate lucrări la clădirea Filarmonicii. „A fost o închidere a circulaţiei pe strada de lângă Filarmonică fără avizul Primăriei. Angajaţii firmei Conest, care lucrează în zonă, la Filarmonică, au blocat strada. Agenţi ai Poliţiei Comunitare au fost trimişi în zonă pentru a constata neregulile şi urmează să stabilim în ce mod va fi sancţionată firma”, a precizat Andrei Trofor, purtătorul de cuvânt al Primăriei. Reprezentanţii firmei de construcţii nu au putut fi contactaţi pentru a explica de ce au decis să blocheze întreaga stradă.

Reabilitarea Filarmonicii este evaluată la 17 milioane lei, iar lucrările sunt executate de firma Conest. Refacerea clădirii a început anul trecut şi ar trebui finalizată într-un an şi jumătate.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite