Iaşi: Atenţie la spărturile de pe strada Ţuţora!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În absenţa unor lucrări de întreţinere a străzii, unele gropi au căpătat proporţii serioase

Aproape toate arterele de circulaţie din oraş traversate de linii de tramvai prezintă gropi în apropierea terasamentului căii ferate. Chiar dacă sunt peticite, spărturile se refac în scurt timp din cauza trepidaţiilor provocate de mijloacele de transport în comun. În cazul în care muncitorii de la Citadin nu intervin mult timp, gropile devin adevărate cratere în calea maşinilor.

O astfel de situaţie a fost semnalată reporterilor „Adevărul de Seară” de către Lucian Caraiman, pe strada Ţuţora. Şoferii care circulă pe banda cu linia de tramvai au de evitat o serie de groapi serioase. „Nu mai ţin minte când am văzut ultima dată lucrări de asfaltare sau măcar de peticire pe strada aceasta. A trecut iarna, am observat că muncitorii au intervenit pe alte străzi din oraş, de ce nu vin şi pe strada Ţuţora?”, se întreabă Lucian.

„Topul gropilor” continuă până pe 5 aprilie

Datorită numărului mare de semnalări, „Adevărul de Seară” prelungeşte concursul „Topul gropilor din oraş” până duminică, 5 aprilie. Ieşenii care doresc să semnaleze cea mai periculoasă groapă din cartierul în care locuiesc o pot face la adresa de mail iasi@adevarul.ro sau la telefonul 0232-279.094.

Citiţi mai multe despre tranşeele de pe strada Ţuţora, astăzi, în „Adevărul de Seară”

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite