Iaşi: Asistenţii sociali îi ajută pe copiii ai căror părinţii sunt plecaţi în străinătate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Asociaţia Alternative Sociale  derulează un proiect care are ca obictive principale acordarea de servicii de asistenţă psihologică şi sprijin material pentru 40 de copii din judeţ ai căror părinţi sunt plecaţi să lucreze în străinătate.

Asociaţia Alternative Sociale a organizat astăzi un seminar prin care 12 asistenţi sociali au beneficiat gratuit de pregătire în domeniul asistenţei  pentru copiii ai căror părinţi sunt plecaţi să lucreze în străinătate.

Seminarul face parte dintr-un proiect amplu de asistenţă psihosocială şi juridică destinat copiilor aflaţi în situaţii de risc ca urmare a plecării părinţilor în străinătate.

Proiectul este derulat de Asociaţia Alternative Sociale  şi are ca obiective principale acordarea de servicii de asistenţă psihologică, asistenţă pentru planificarea şi administrarea bugetului propriu, dar şi sprijin material pentru 40 de copii din judeţul Iaşi. Aceştia au fost déjà identificaţi şi sunt în situaţii de risc devenind victim ale abuzului şi neglijenţei, ale abandonului şcolar şi ale delincvenţei.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite