Iarna e din nou la putere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe aproape toate drumurile din ţară se circulă de ieri de la amiază cu dificultate. Un drum judeţean din Vrancea este blocat din cauza zăpezii, iar în Buzău două autobuze şi 20 de maşini au rămas înzăpezite în câmp.

Ninsoarea de sâmbătă le-a făcut probleme şi şoferilor care au circulat pe Autostrada Soarelui. Opt dintre aceştia au ajuns cu maşina în şanţ. Cauza: şoferii nu au respectat distanţa între autovehicule. Şi în Capitală s-a circulat cu dificultate şi au avut loc câteva tamponări uşoare. Codul galben de ninsoare şi viscol rămâne în vigoare până în această seară, la ora 23.00. Meteorologii spun că va ninge în toată ţara, dar mai abundent în Muntenia, Dobrogea şi sudul Moldovei.

„Se va depune un strat consistent de zăpadă mai ales în jumătatea sudică, unde vântul va viscoli ninsoarea", a spus Alina Şerban, meteorolog.  Prognozele arată că de luni vremea se va răci treptat şi va deveni geroasă mai ales noaptea şi dimineaţa, cu temperaturi maxime sub 0 grade Celsius. Specialiştii susţin că va mai ninge pe alocuri, iar marţi şi miercuri vremea se va menţine geroasă, cu temperaturi minime sub minus 10 grade. Şi în Capitală va mai ninge şi astăzi toată ziua. Temperatura maximă va fi de 0 grade Celsius, iar cea minimă, de  minus 5 grade. „Ca şi tendinţă, vremea rămâne geroasă până vineri, când începe să se încălzească uşor", a mai spus meteorologul de serviciu. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite