Ianţu le dă din nou bani românilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ianţu le dă din nou bani românilor
Ianţu le dă din nou bani românilor

Vedeta prezintă emisiunea „Mobilul“, care începe în această seară, la Prima TV, şi care va fi difuzată în fiecare joi, de la ora 20.30. Noul concurs de tip reality-show îi provoacă pe oamenii ieşiţi la plimbare în oraş să răspundă la un telefon care sună, fără să-şi dea seama în ce se implică.

„Mobilul“ mizează pe curiozitatea şi pe curajul potenţialilor concurenţi. Două telefoane mobile vor fi amplasate, în fiecare emisiune, în două locaţii diferite. Ambele vor suna în acelaşi timp şi oricine din apropierea lor poate să răspundă. Cei doi „curioşi“ vor auzi o voce care îi anunţă că, dacă primesc provocarea, pot câştiga marele premiu în valoare de 10.000 de lei.

„Dirijorul“ emisiunii, Virgil Ianţu, le propune să intre într-o aventură. Pentru a putea supravieţui încercărilor la care vor fi supuşi, concurenţii trebuie să fie, potrivit spuselor prezentatorului, „ageri la minte, să aibă condiţie şi rezistenţă fizică şi spirit de observaţie bine-dezvoltat“.

Veteranul de la Prima TV crede că ineditul show-ului, realizat după un format olandez, este principalul său atu. Întrebat dacă el însuşi ar răspunde la un asemenea telefon mobil „misterios“, Ianţu spune că dacă „aş fi un tânăr care iese în oraş, aş răspunde“.

„Mi-a plăcut ideea acestui show încă de la început, când am văzut formatul original olandez. A fost primul semn că emisiunea mi se potriveşte, aşa cum s-a întâmplat în multe cazuri cu formatele pe care le-am prezentat“, spune Ianţu. El le va oferi indicii curajoşilor, doar prin intermediul telefonului mobil, comunicân­du-le şi sarcinile de îndeplinit. Dacă au nevoie de indicii suplimentare, concurenţii trebuie să le „plătească“ din marele premiu, iar la proba finală, cei doi se vor lupta unul cu celălalt pentru bani.

Pentru fiecare element ajutător, suma finală se va micşora cu 500 până la 1.000 de lei, în funcţie de importanţa pontului.

Alură de spioni

Concurenţii au la dispoziţie doar cinci secunde pentru a accepta sau a refuza. Dacă răspunsul lor este unul favorabil, atunci probele încep imediat. Cei doi trebuie să înveţe să funcţioneze ca o echipă, pentru a îndeplini cinci misiuni, condiţia necesară pentru a ajunge la premiu, o servietă plină cu bani.

Regulile jocului creează o atmosferă asemănătoare cu a unui thriller sau a unui film cu spioni, în care Ianţu, personajul misterios, le comunică agenţilor misiunile. Vedeta spune că nu şi-a creat neapărat un personaj, că nu a imprimat un ton anume conversaţiilor la mobil. „Ceea ce fac eu în acest show nu este neapărat un rol, chiar dacă are o mică doză de implicare actoricească“, explică el.

Ianţu, fidel postului

Virgil Ianţu a devenit cunoscut mai ales datorită colaborării îndelungate cu Prima TV. Primele sale formate, care au avut un mare succes la public, sunt „Copiii spun lucruri trăsnite“, care are parte şi de sezoane proaspete, dar şi emisiunea-concurs „Vrei să fii miliardar?“, care i-a făcut pe români să-şi împrospăteze cultura generală.

A mai prezentat „Big Brother“, „Star Factory“, „70’s Show“, „Te crezi mai deştept?“ – o altă emisiune de cultură generală – şi „Calendarul anului“, toamna trecută. De asemenea, a făcut parte, timp de trei sezoane, din juriul emisiunii „Megastar“.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite