Iancu - în libertate, Tender - după gratii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Omul de afaceri Marian Iancu va fi cercetat în libertate, în dosarul "RAFO", ca urmare a deciziei pronunţate ieri de Tribunalul Bucureşti. Hotărârea poate fi atacată la Curtea de Apel

Omul de afaceri Marian Iancu va fi cercetat în libertate, în dosarul "RAFO", ca urmare a deciziei pronunţate ieri de Tribunalul Bucureşti. Hotărârea poate fi atacată la Curtea de Apel Bucureşti. Procurorii au decis punerea sechestrului pe 190 de miliarde lei din averea sa.
Marian Iancu este acuzat în dosarul "RAFO" de infracţiuni economice grave, anchetatorii susţinând că acesta, alături de Ovidiu Tender, ar fi prejudiciat societatea cu peste 2.700 miliarde de lei. Tender este acuzat de înşelăciune, bancrută frauduloasă, instigare la abuz în serviciu, spălare de bani, precum şi constituire şi apartenenţă la un grup de criminalitate organizată. Acuzaţiile la adresa lui Iancu sunt de spălare de bani, iniţiere şi constituire de grup infracţional organizat, complicitate la înşelăciune şi instigare la abuz în serviciu. "Partenerul" de dosar al lui Iancu, Ovidiu Tender, este însă mai ghinionist, magistraţii prelungind de două ori mandatul de arestare preventivă pe numele lui.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite