Iacobov nu mai vrea să se confunde cu RAFO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Corneliu Iacobov a declarat, ieri, cu puţin timp înainte de începerea procesului său, că scandaluri în care este implicat acum PSD sunt şi consecinţa faptului că în România, prezumţia de

Corneliu Iacobov a declarat, ieri, cu puţin timp înainte de începerea procesului său, că scandaluri în care este implicat acum PSD sunt şi consecinţa faptului că în România, prezumţia de nevinovăţie nu prea există şi atunci este un efect negativ asupra partidului.
Trebuie văzut dacă nu există interese politice în aceste procese". Omul de afaceri, trimis în judecată în dosarul RAFO, s-a declarat nevinovat. El a descris relaţia cu unele persoane din PSD ca fiind de prietenie şi simpatie, mai ales că el este unul dintre membrii fondatori ai formaţiunii politice. Conform rechizitoriului, fostul secretar executiv al PSD Dorina Mihăilescu i-ar fi recomandat lui Corneliu Iacobov două persoane în vederea unei afaceri. "La acea dată aveam contacte cu 100-150 de oameni pe zi, nu putea oricine să ajungă la mine. Dorina Mihăilescu pur şi simplu, prieteneşte, m-a rugat să primesc doi oameni de afaceri. Dacă luaţi de bună ceea ce zice Parchetul, firma a avut de câştigat. Dorina Mihăilescu nu mi-a recomandat nicio afacere, ci mi-era doar prietenă şi colegă de patid. Eu nu am făcut nicio afacere. Iacobov se confundă cu RAFO. O să mă numesc Rafo Corneliu şi nu Iacobov", a mai spus Iacobov. El a precizat că Adrian Năstase nu i-a recomandat niciun om de afaceri.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite