Iacobov nu se teme de proces

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Omul de afaceri Corneliu Iacobov s-a prezentat, ieri dimineata, la primul termen al procesului prin care procurorii Parchetului General l-au trimis in judecata, in dosarul "RAFO". Acuzat de spalare

Omul de afaceri Corneliu Iacobov s-a prezentat, ieri dimineata, la primul termen al procesului prin care procurorii Parchetului General l-au trimis in judecata, in dosarul "RAFO".
Acuzat de spalare de bani, asociere in vederea savarsirii de infractiuni si complicitate la abuz in serviciu contra intereselor persoanelor in forma calificata, Iacobov a declarat, la Tribunalul Bucuresti, ca este nevinovat si, din acest motiv, nici nu ii este frica de proces, exprimandu-si, totodata, increderea in Justitie. In acelasi dosar, mai sunt acuzati si fostul director al RAFO Toader Gaureanu, precum si Marin Marin si Luchian Liliana, pentru abuz in serviciu contra intereselor persoanelor in forma calificata, spalare de bani si asociere in vederea savarsirii de infractiuni. Conform rechizitoriului, cei patru au prejudiciat societatea RAFO, in perioada 21-31 ianuarie 2003, cu aproximativ 243 miliarde de lei.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite