ING Asigurări de Viaţă, profit în creştere cu 43%

0
Publicat:
Ultima actualizare:

ING Asigurări de Viaţă - un profit brut de patru milioane de euro la sfârşitul primului semestru al acestui an, cu 43% mai mic decât în perioada similară a lui 2006, iar afacerile sale au

ING Asigurări de Viaţă - un profit brut de patru milioane de euro la sfârşitul primului semestru al acestui an, cu 43% mai mic decât în perioada similară a lui 2006, iar afacerile sale au crescut cu 20% în intervalul menţionat. În primul semestru al lui 2006, ING Asigurări de Viaţă a înregistrat un profit brut de 7 milioane de euro.

Profitul brut înregistrat de ING Asigurări de Viaţă în al doilea trimestru al acestui an a scăzut la jumătate până la 2 milioane de euro, de la 4 milioane cât era în perioada similară a lui 2006. Volumul primelor brute subscrise de ING Asigurări de Viaţă în primul semestru al acestui an a crescut cu 20%, până la 71 milioane de euro, de la 59 milioane de euro cât era în perioada similară a anului trecut, arată datele grupului olandez de servicii financiare.

În al doilea trimestru, volumul primelor brute subscrise în România de ING Group a crescut cu 27,58% până la 37 milioane de euro de la 29 milioane de euro, cât era în al trimestrul al doilea al lui 2006. Grupul olandez de servicii financiare ING Group NV a raportat majorarea cu 27% a profitului net obţinut în al doilea trimestru al acestui an, datorită vânzării de acţiuni ABN Amro şi a performanţelor notabile înregistrate de divizia sa de asigurări, potrivit aceluiaşi raport financiar publicat miercuri.

Profitul net al grupului ING s-a ridicat la 2,56 miliarde de euro (3,53 miliarde de dolari) în al doilea trimestru al acestui an, depăşind performanţa înregistrată în aceeaşi perioadă a anului trecut, când profitul net al grupului a fost de 2 miliarde de euro.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite