INCREDIBIL Vlădan s-a dus să-şi ucidă soţia, având o carte de rugăciuni în maşină!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Opt oameni au fost împuşcaţi în Salonul Perla din Bucureşti
Opt oameni au fost împuşcaţi în Salonul Perla din Bucureşti

O carte de rugăciuni! Asta au găsit anchetatorii în autoturismul Smart deţinut de poliţistul-asasin. Maşina lui Gheorghe Vlădan era parcată lângă coaforul unde a avut loc atacul armat, soldat cu moartea a două persoane şi rănirea a altor şase.

Luni seara, după atacul deschis de agentul Gheorghe Vlădan în coaforul de la Perla, poliţiştii au sigilat un autoturism Smart albastru, maşină care apare în declaraţia de avere a angajatului MAI, pe lângă un Renault Megane şi un Mercedes.

În urma verificării autoturismului Smart, anchetatorii au găsit o carte de rugăciune, potrivit unor surse judiciare citate de Mediafax.

Gheorghe Vlădan şi-a împuşcat mortal soţia, apoi a tras într-o colegă a sa, casiera Marian Bendre, după care a rănit alte şase persoane aflate în salonul de înfrumuseţare.

Vlădan a fost arestat marţi, 6 martie, pentru omor calificat şi deosebit de grav, el fiind acuzat şi de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, dar şi de premeditarea faptei.

Procurorul general al României, Codruţa Kovesi, a declarat, joi, că în cazul atacului armat de la coafor, soldat cu uciderea a două femei, s-a extins urmărirea penală, schimbându-se încadrarea juridică a faptei şi reţinându-se premeditarea, după ce au fost vizionate imaginile care sunt relevante.

Acasă la femeia ucisă, în comuna Şirna, judeţul Prahova/ Roberto Sălceanu

Click pe poze pentru fotogalerie cu poliţistul criminal şi soţia sa din perioada în care trăiau o poveste de dragoste incendiară!



Click pe fotogalerie pentru mai multe imagini cu bărbatul misterios pe care era gelos poliţistul-criminal Gheorghe Vlădan!

Fratele casierei de la coaforul Perla, răpus de durere după ce sora i-a fost împuşcată de poliţistul-criminal, Gheorghe Vlădan
Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite