Tobă face schimbări la vârf în IGPR, la DCCO, DCI şi BCCO Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şeful IGPR, Petre Tobă, a dispus mai multe modificări ale funcţii de conducere din instituţie, la nivelul Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate, Direcţiei Control Intern şi al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti, a anunţat IGPR.

Potrivit Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR), modificările au fost efectuate, începând din 28 mai, prin dispoziţii ale inspectorului general al IGPR, Petre Tobă.

Astfel, comisarul-şef de poliţie Dragotă Marius-Cătălin, director al Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate (DCCO), a fost mutat în interesul serviciului la Direcţia Generală de Informaţii şi Protecţie Internă (DGIPI), unde urmează a fi numit în funcţie, conform competenţelor.

Comisarul-şef de poliţie Popescu Ion, director al Direcţiei Control Intern (DCI) din IGPR, a fost numit, în interesul serviciului, să îndeplinească atribuţiile funcţiei de şef Serviciu Control în cadrul aceleiaşi direcţii.

Comisarul-şef de poliţie Marin Iulian-Marcel, şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Bucureşti, a fost numit şef la Serviciul de Combatere a Finanţării Terorismului şi Spălării Banilor din cadrul aceleiaşi brigăzi.

Cu aceeaşi dată, comisarul-şef de poliţie Costea Vasile, şef Serviciu Antidrog din cadrul DCCO, a fost împuternicit să îndeplinească atribuţiile funcţiei de şef al BCCO Bucureşti, transmite Mediafax.

Miercuri, tot printr-o dispoziţie a şefului IGPR, comisarul-şef de poliţie Spiridon Virgil, şef Serviciu combaterea criminalităţii informatice din cadrul DCCO, a fost împuternicit să îndeplinească atribuţiile funcţiei de director adjunct al acestei direcţii.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite