Hunedoara: Un mort şi doi răniţi în accidente stupide

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat şi-a pierdut viaţa după ce o schijă metalică i-a sărit în piept, în timp ce tăia lemne. Din cauza neglijenţei, alţi doi hunedoreni au fost la un pas de moarte.

Un vârstnic de 69 de ani, din satul hunedorean Bozeş, a decedat la scurt timp după ce plecase la tăiat de lemne în pădurea de la marginea localităţii. O schijă metalică s-a desprins din barosul pe care îl mânuia şi l-a lovit drept în piept. În încercarea de a-şi salva viaţa, bărbatul s-a urcat în Dacia cu care venise la pădure, cu gând să ajungă cât mai repede la spital. A apucat să parcurgă doar câţiva kilometri, decedând la volanul autoturismului.

 Au căzut în cap

Un copil de nouă ani a fost fost şi el victima unui accident stupid, petrecut la Orăştioara. Minorul a ajuns la spital cu răni grave la cap, după ce a căzut dintr-o căruţă trasă de un cal în galop. Animalul se speriase şi nu a mai putut fi stăpânit. Aseară, la Spitalul Judeţean din Deva a fost adus un bărbat care căzuse de pe grinzile unei mansarde. Accidentul s-a produs la Deva. Victima făcea măsurători la acoperişul unei vile, dar s-a dezechilibrat. S-a ales cu mai multe traumatisme craniene şi fracturi.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite