Hunedoara: VIDEO Maşini de lux, săltate din sensul giratoriu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hunedoara: VIDEO Maşini de lux, săltate din sensul giratoriu
Hunedoara: VIDEO Maşini de lux, săltate din sensul giratoriu

Angajaţii Primăriei din Deva au ridicat maşina de lux a unui şofer care parcase tocmai în sensul giratoriu din faţa clădirii IPH, blocând cea mai circulată arteră rutieră a municipiului.

Centrul municipiului Deva a fost curăţat, pentru câteva zeci de minute, de maşinile parcate neregulamentar. Mai mulţi şoferi s-au trezit fără autoturisme după ce le-au lăsat în locuri unde staţionarea era interzisă.  Angajaţii primăriei au ridicat un automobil de lux, pe care proprietarul lui îl lăsase, cu luminile de avarie pornite, în sensul giratoriu de pe Strada 1 Decembrie, în zona IPH. A reuşit să îngreuneze circulaţia pe bulevardul cel mai circulat din Deva. „Bine le face, să le ia maşinile, dacă nu ţin cont unde parchează”, spune Mirela Muntean, o deveancă pornită împotriva şoferilor neglijenţi. Este contrazisă însă, imediat, de o altă femeie, care se plânge că, recent, şi-a lăsat maşina pentru doar câteva minute în faţa unui coafor şi când a ieşit de la tuns s-a trezit fără ea.

Plătesc 300 de lei să îşi recupereze maşinile
Potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului Poliţiei Comunitare, Cornel Guţu, până în prezent angajaţii primăriei Deva au ridicat peste 200 de autoturisme parcate neregulamentar pe domeniul public. „Ele sunt transportate pe rampă până la parcul de maşini de pe Strada Depozitelor. Proprietarii trebuie să plătească, în termen de 24 de ore, suma de 300 de ei, pentru a recupera maşinile. Apoi, cu fiecare zi în care autoturismul rămâne în parcul de maşini, se mai adaugă câte 100 de lei la acest cost”, a spus Cornel Guţu.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite