Hunedoara: VIDEO Curse ilegale de maşini pe şoselele Hunedoarei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hunedoara: VIDEO Curse ilegale de maşini pe şoselele Hunedoarei
Hunedoara: VIDEO Curse ilegale de maşini pe şoselele Hunedoarei

Serpentinele de la Silvaş sunt locul potrivit pentru hunedorenii care vor să îşi testeze maşinile de lux.

La volanul unor maşini de lux, cu motoare de sute de cai putere, şoferii amatori de senzaţii tari au transformat şoseaua care leagă Hunedoara de Haţeg (DJ 687A, varianta Silvaşul de Sus), într-un traseu de raliuri. Asta, chiar dacă drumul este foarte circulat şi, totodată, periculos pentru cei care merg cu viteză mare. În zona respectivă, în ultimele luni s-au produs mai multe accidente grave, mai ales după ce şoferii au ieşit în decor în curbele deosebit de periculoase. 

Need for Speed” de România

Hunedorenii dependenţi de adrenalină s-au strâns din nou de dimineaţă, pentru a-şi testa bolizii. S-au întrecut în drifturi (derapaje) şi în viteză, spre îngrijorarea celorlalţi participanţi la trafic. „Dacă avem maşini tari, ce să facem cu ele? Să le plimbăm prin oraş? Mai bine le punem la treabă”, a spus Marius Aliman, din Hunedoara. Tânărul de 22 de ani conduce un BMW care i-a satisfăcut setea de viteză, deşi este la mâna a doua.  Cât despre întrecerile de maşini, el a declarat că s-a inspirat din jocurile video de curse auto, care l-au captivat în adolescenţă. Hunedoreanul adaugă că, oricum, şoseaua pe care au loc întreceri a fost asfaltată pentru că aici, anual, are loc o etapă a raliului naţional. 
 
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara au promis că poliţiştii vor organiza mai multe acţiuni pe acest traseu, pentru depistarea celor care fac astfel de întreceri.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite