Hunedoara: Turismul a funcţionat la capacitate maximă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pensiunile din zonele de munte din judeţul Hunedoara au fost pline de turişti în acest sfârşit de săptămână. Administratorii unităţilor turistice din zona rurală au declarat că au avut zeci de solicitări, însă capacitatea pensiunilor nu le-a permis să găzduiască mai mulţi vizitatori, aşa că au fost nevoiţi să refuze o mulţime de cereri de rezervare.

Reprezentanţii unităţilor de cazare au adăugat că judeţul Hunedoara are un potenţial turistic extraordinar, care abia acum începe să fie descoperit. Oaspeţii găzduiţi de hunedoreni confirmă aceste afirmaţii şi spun că este foarte probabil să revină în zonă.

„Din păcate nu am avut la dispoziţie decât trei zile, începând de vineri, timp în care am vrut să vizităm cât mai mult, nu să stăm la grătare, în curte. Am văzut Castelul de la Hunedoara, am urcat cu telecabina pe Cetate, la Deva, am fost la Sarmisegetusa şi la Costeşti, la mănăstirea de la Ghelari, însă nu am reuşit să vedem Ţara Haţegului şi nici zona de nord, spre Brad, aşa că intenţionăm să revenim la vară, la aceeaşi pensiune, pentru că gazdele au fost foarte ospitaliere şi ne-am simţit ca acasă”, a declarat Răzvan Popescu, din Craiova.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite