Hunedoara: Turism de criză, Grecia şi Turcia în zece rate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În lipsă de clienţi, agenţiile de turism acceptă eşalonarea plăţii. Pachetele turistice la reducere şi promoţiile sunt soluţii cu care agenţii de turism speră să crească vânzările.

Abia ce s-a încheiat Târgul Naţional de Turism şi agenţiile de profil din judeţ au şi lansat pe piaţă noile oferte cu iz de criză. Astfel,  cele mai ieftine sejururi sunt în Grecia şi Turcia şi costă mai puţin de 100 de euro. China şi destinaţiile exotice de peste ocean rămân cele mai scumpe, la preţuri de aproximativ 3.000 de euro, pentur un sejur de şapte zile, pentru două persoane.
Pentru cei care nu pot plăti pe loc s-a creat sistemul de plată în rate. „Ideea este simplă. Pleci în vacanţă în vară şi plăteşti concediul până în iarnă, în rate. În felul acesta încercăm să atragem turiştii să plece în concediu în străinătate”, a declarat Maria Ionescu, reprezentantul unei agenţii de turism din Deva. 
Alte agenţii de turism au redus preţurile cu până la 20 la sută. „Avem o ofertă şoc pentru mai-iunie. Plăteşti pentru o persoană şi primeşti bilete pentru două persoane”, a declarat Ioana Miclăuş, agent turism Hunedoara. În Mamaia, într-un hotel de 2 stele, o săptămână de cazare cu mic-dejun costă 400 lei pentru o persoană la începutul sezonului şi 1.000 de lei în vârf de sezon.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite